Hola, soc l'Eva!

Em dedico a la traducció, revisió i edició de textos en c

Contacta'm

He treballat amb

Anagrama
Angle Editorial
Editorial Base
Editorial Elba
Edicions Sidillà
Editorial Trípode

Qui soc

Traductora amb estudis de grau en Traducció i Interpretació, màster en Estudis de Traducció i doctorat en Traducció; totes tres titulacions atorgades per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. També he fet estades en universitats estrangeres com la Rheinische-Wilhelms-Universität-Bonn i la Universität Potsdam a més de participar en diversos seminaris i congressos internacionals. He publicat la meva recerca en revistes científiques.

Què faig

Per què voldries contractar-me

Revisió

El servei de revisió consisteix a deixar el text llest per ser publicat en comprovar que no presenti errors de gramàtica ni ortotipogràfics, a més d'assegurar-se que és coherent. Les llengües en què ofereixo aquest servei són català i castellà.

Traducció

El servei de traducció és la reescriptura d'un text en una llengua diferent de l'original que implica un procés de comprensió i reelaboració. Les combinacions de llengües amb què treballo són d'alemany i anglès a català i castellà o traducció entre català i castellà.

Edició

El servei d'edició està indicat tant per a autors com per a editors que vulguin treure el millor d'un text. Primer es fa una avaluació amb un informe de lectura professional per valorar quins són els passos a seguir perquè el text arribi a la seva millor versió

Vita

Recorregut professional

2021

Un puñado de anécdotas. Opus incertum

Hans Magnus Enzensberger

L'autobiografia més intel·ligent i divertida que podria haver escrit Hans Magnus Enzensberger. Plena de curiositats i fets històrics destacats que l'autor va experimentar en primera persona.

TraduccióDEES

2021

El naufragi de Catalunya

Alan Ryder

L'historiador Alan Ryder aprofundeix en la història de Catalunya del segle XV i concretament en els conflictes que van marcar-li el camí a partir de llavors.

TraduccióENCA

2021

Todo lo que necesitas

Christoph Hein, Rotraut Susanne Berner (il·lustradora)

Una història entranyable sobre les vint coses que necesitem a la vida per ser feliços, des d'un gat fins a l'amor incondicional de la tieta Magdalena.

TraduccióDEES

2021

Autorretrato con piano ruso

Wolf Wondratschek

Un relat sobre les relacions humanes, l’èxit i el fracàs, la política i la història, sobre la vida en general, a través dels ulls d’un periodista que observa i estableix certa amistat amb un misteriós pianista rus jubilat.

TraduccióDEES

2020

Orígens

Saša Stanišić

Una novel·la autobiogràfica amb aire de llegenda guanyadora del Premi al Millor Llibre Alemany de l’any.

TraduccióDECA

2019

Un poble traït

Paul Preston

Traducció de l'última obra sobre història d'Espanya de l'historiador i hispanista anglès Paul Preston.

TraduccióENCA

2019

Els barcelonins (i les barcelonines)

Màrius Carol i Pañella

Assaig sobre Barcelona i els seus habitants.

Revisió

2018

Nocturn aranès

Imma Pericas

Una novel·la de dues vides en paral·lel.

Revisió

La teva privacitat és la nostra prioritat

Fem servir galetes a la web per millorar la teva experiència. Saber-ne més